bokbord.no

Din kristne bokhandel på nett og mobil

Kjøp nå

Få 10% rabatt og støtt din menighet!

Bokbord.no er en ny nettbasert menighetsbokhandelkjede som ønsker å gjøre kristne bøker og medieinnhold lett tilgjengelig der kristenfolket samles - i menigheter og forsamlinger!

Vi selger bøker på Bokbord.no og gjennom «bokbord» på samarbeidspartnere sine nettsteder. 

Vi tilbyr gode priser til våre kunder, og provisjonsinntekter til våre partnere. Bøkene du kjøper får du rett i postkassa etter noen dager.

Hvordan får du rabatt? 

Bruk KUPONGKODEN til menigheten / organisasjonen du vil støtte (som regel nettadressen) og få 10% rabatt på alt du kjøper. Koden legges inn i handlevognen og totalprisen blir justert. Eksisterende partnere med kupongkoder er: 

• Betania Trondheim: BETANIA-TRONDHEIM.NO

• Misjonssalen Oslo: MISJONSSALENOSLO.NO

• Misjonssalen Ålesund: MISJONSSALEN.COM 

• NLM Hamarkirken: HAMARKIRKEN.NO

• Salem Misjonskirke NLM Bergen: SALEM.NO

Savner du din menighet / organisasjon? 

Bare ta kontakt for å finn ut hvordan dette fungerer. Det er gratis å være bokbord-partner!

Vil du bli partner?

Tove, Tommy og Ole Kristian

Bokbord AS ble startet for å gjøre kristen litteratur og medieinnhold tilgjengelig der kristenfolket samles – i kirker og bedehus! Vi tror tilgjengelighet er viktig for at flere skal lese gode bøker! Derfor ønsker vi å hjelpe menigheter og organisasjoner med å gjøre godt innhold tilgjengelig gjennom nett og mobil. 

I samarbeid med noen utvalgte samarbeidspartnere er vi i gang med ulike pilot-prosjekter for å finjustere konseptet. Nettbutikken er fullt ut operativ, og vi legger stadig ut nye produkter. Ta kontakt hvis du er interessert i å bli med!

Hvor holder vi til?

Vi holder til i Brukshuset på Hamar

Brukshuset, Stormyrvegen 11, 2315 Hamar